Home » Ouders » Just Relax met de wobbel

Just Relax met de Wobbel

Even een uurtje heerlijk als volwassenen tot jezelf komen? Een uurtje me-time? Kom dan eens een Just Relax met de Wobbel les ervaren. Speciaal voor volwassenen die zichzelf een cadeautje durven te geven. Gebaseerd op de ontspannende Relax Kids lessen, maar dan voor volwassenen. 

In deze les gebruiken we ook de Wobbel. De Wobbel is een prachtig balansbord dat op een speelse wijze het lichaamsbewustzijn vergoot en creativiteit, balans en kracht stimuleert. Spelenderwijs van bewegen naar ontspanning met het Wobbelboard. Wobbelyoga combineert het mooiste van yoga en alle mogelijkheden van de Wobbel. 

Even lekker bewegen, lachen, eenvoudige yoga, ademoefeningen en mindfulness. We sluiten af met een lekker kopje thee of koffie. Kom heerlijk tot ontspanning en in balans. Word weer bewust van de dingen die jij belangrijk vindt en neem ook relax ideeën mee naar huis voor het hele gezin. 

Ada 48 jaar over de Just Relax met de Wobbel

'Het was een heerlijke workshop. Heel afwisselend, lekker ontspannend en de Wobbel was een super ontdekking. Op gevarieerde en speelse wijze ontspanning voor alle leeftijden. Heerlijk om te ondergaan. Christel is heel open, warm en vakkundig. Erg fijne en rustige stem om naar te luisteren. Je merkt dat ze dit met hart en ziel doet.'

 

Investering:

Just Relax met de Wobbel in groepsverband                 €15,00