Home » Over mij


Mijn naam is Christel Lubse, kinder- en ontspanningscoach en trainer.

Ik ben...
Stralen vanuit mijn hart als een schitterende kristal vanuit mijn unieke ik en kracht
en met mijn ware kleuren (Talenten en Kwaliteiten).

Wie ik ben?

Ik ben moeder van twee mooie unieke puberdochters en daarnaast kinder- en ontspanningscoach. Samen met mijn lieve vriend wonen we met veel plezier in Veldhoven (bij Eindhoven). Bijna 25 jaar heb ik vele kinderen kunnen en mogen laten schitteren en stralen als juf in het basisonderwijs. Nu is het tijd om mijn kwaliteiten en talenten op een andere manier en ander gebied in te zetten. Nog wel met kinderen en ouders, maar ook met jongeren en pedagogisch professionals. Niet als juf maar als kinder- en ontspanningscoach en trainer. Vandaar dat ik op 2 mei 2016 vanuit mijn eigen kracht mijn bedrijf heb opgericht. Met mijn praktijk hoop ik veel kinderen, jongeren, ouders en professionals als kindercoach op mijn pad tegen te komen en ze te helpen weer in hun eigen unieke ik en kracht te komen.

 

Ik zie kinderen, ouders en pedagogisch professionals als mooie stenen. Iedereen is een bijzondere kristal, stralend en uniek. Natuurlijk nog veel meer dan dat en dat wil ik graag samen gaan onderzoeken en ontdekken, zodat die bijzondere kristal kan stralen vanuit zijn eigen unieke kracht en ware kleuren (kwaliteiten en talenten). Soms is een kind, zijn ouders of die professional het even kwijt en straalt zijn kristal niet meer optimaal van binnen. Dat is op zich niet erg, maar als dit langere tijd duurt en de kristal steeds doffer wordt is het fijn als er iemand kan helpen. Ik luister, ik help en kijk mee, maar het kind, de ouders of de professional doet het uiteindelijk helemaal zelf. 

Met mijn praktijk wil ik mijn mooie en unieke energie gebruiken om vele kinderen, jongeren, ouders en professionals als echte kristallen te laten schitteren en stralen en bovenal uniek en zichzelf te laten zijn. Soms is daar meer voor nodig merkte ik. Ik wilde meer voor kinderen, jongeren en hun ouders gaan betekenen en ben me toen ook gaan scholen als kindercoach. Na 24 jaar heb ik het onderwijs los gelaten om me helemaal te richten op mijn praktijk. Als kinder- en ontspanningscoach begeleid ik 1 op 1, maar ook in groepsverband via Relax Kids, Chill Skills, ChargUp, Just Relax! en Wobbelyoga. Daarnaast geef ik workshops en trainingen aan ouders en professionals op het gebied van welbevinden. Vanuit mijn expertise Jonge kind geef ik daarnaast trainingen aan pedagogisch medewerkers en leerkrachten groep 1-2. 

Mijn wens

Iedereen is een bijzondere kristal, stralend en uniek. Natuurlijk nog veel meer dan dat en dat wil ik graag samen gaan onderzoeken en ontdekken, zodat die bijzondere kristal kan stralen vanuit zijn eigen unieke kracht en ware kleuren (kwaliteiten en talenten). Ik wandel wanneer nodig graag een stukje mee op je pad met behulp van coaching, Relax Kids of Wobbelyoga en / of met workshops en trainingen voor opvoeders en professionals. Ik ben graag de coach die jou (weer) laat stralen.

'Iedere kristal heeft ook zijn eigen talent. En dat talent laat ik ook graag mee stralen.'

Mijn missie:

‘Dat iedereen mag stralen als een ‘kristal’!

Mijn kennis

Werkervaring:

-1993-2017 leerkracht basisonderwijs

-2016-heden kindercoach

-2017-heden trainer Jonge kind voor pedagogisch medewerkers en leerkrachten 1-2 

-2018-heden trainer SOS Kinderen en emoties voor professionals die met kinderen werken

Opleiding/cursussen:

-2016 Relax Kids coach Relax Kids 

-2016 Creatief Kindercoach Jip & Jan academie 

-2016 Theekransjes FiederElske

-2017 Kindercoach jaar 1 Magie van kindercoaching 

-2017 COACHEE! spel Magie van kindercoaching

-2017 Train de trainer Heppie!? Kinderen & emoties Romecoaching

-2017 Wobbelyoga Wobbelyoga

-2017 Krachtstenenspel InKleur Kindercoaching

-2017 Schatgravers Matty en Greetje

-2018 Kindercoach jaar 2 Magie van kindercoaching 

-2018 Schatgravers licentietrainer Matty en Greetje

-2018 Schateiland Expeditie Matty en Greetje

-2018 Basistraining SOS Kinderen en emoties Romecoaching

-2018 SOS Kinderen en emoties licentietrainer Romecoaching

-2019 ChargeUp coach Relax Kids

-2019 Masterjaar Magie van Kindercoaching (afgerond september 2020)