Home » Ouders » Schatgraversspel voor ouders en het gezin

Schatgraversspel voor ouders en het gezin

Schatgravers is een spel dat geweldig is om samen met je kind(eren) te spelen. Je zult merken dat dit een enorme boost geeft aan jullie band. Altijd fijn toch, om eens aan je kind/kinderen te laten weten wat er allemaal zo leuk aan hem/haar is?

Het fijne van schatgravers is dat je ook andere eigenschappen ontdekt dan welke je al kende. Bovendien is het een prachtig cadeau om te horen hoe jouw kind jou ziet. Doordat er alleen maar positief ingestelde schatkaarten en karweikaarten in zitten, wordt iedereen er blij van. Schatgravers laat je op dynamische wijze verbinden met jezelf, je kind(eren) en je gezin.

Of je het nou speelt voor de gezelligheid of met een vooropgezet doel, de uniek versterkende combinatie van de karweikaarten en schatkaarten raakt alle deelnemers (jong en oud-er). Intussen blijf je dus nadenken over jezelf, maar ook over anderen.

Je wordt volgegoten met welgemeende en onderbouwde complimenten. Je krijgt een completer beeld van jezelf, je kind(eren) en je partner, maar stiekem ook van andere mensen om je heen.

 Je zult verrast worden door je eigen en andermans kwaliteiten en het ontdekken van klein geluk op speelse wijze.

Tijdens deze workshop geef ik je tools en speltips om het spel thuis aan de keukentafel in te zetten. 

Een andere mogelijkheid is om dit spel via gezinscoaching in te zetten vanuit mijn rol als kinder- en ontspanningscoach. Informeer gerust of dit iets is voor jullie gezin.

Twijfels of deze workshop iets voor jou en jouw gezin is?

Aarzel niet en neem contact op om even met me te overleggen. Aanbod voor scholen, Kinderopvang / gastouder en BSO altijd in overleg. Mail me gerust bij interesse of vragen of bel me even op 06-39392330.