Home » Professionals » Teambuilding Relax! Stralend jezelf

Teambuilding Relax! Stralend jezelf

Welbevinden, lekker in je vel, is niet alleen belangrijk voor de kinderen waar mee je werkt, maar ook voor jou als professional en voor jullie als team.

Het kan ook zijn dat je team waarmee je werkt niet meer vanuit ieders eigen kracht optimaal kan 'stralen', dan ga ik graag met je team aan de slag om vanuit ieders kwaliteiten en talenten de kracht van het team weer naar boven te halen. Het kan ook zijn dat er veel wisselingen in het team zijn geweest en er veel nieuwe collega's zijn bij gekomen. Dan is het ook fijn om samen als team elkaar beter te leren kennen. Ook dan is deze workshop geschikt om als team te doen. 

In 2,5 uur gaan we vanuit een spelvorm met elkaar op zoek naar ieders kwaliteiten en hoe die te verbinden als team.  Daarnaast zoeken we jouw eigen grenzen en die van de ander op door te bewegen op de wobbel, een houten balansplank. Nieuwsgierig of weten of deze teambuildingsworkshop iets voor jou en je team is? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en de kosten door een mailtje te sturen naar info@christellubse.nl.

 

Vestigingsmanager Carla kinderopvanglocatie Veldhoven over de workshop:

‘De workshop was best spannend voor een aantal teamleden. Een persoonlijke uitnodiging die bij sommige vragen opriep ... Trots op mijn team…. alle 18 teamleden waren aanwezig. Een warm welkom volgde vanuit Christel. Waarna we aan de slag zijn gegaan in duo’s binnen het team om onze 'schatten', onze talenten te ontdekken en met elkaar te delen. Een soort kwartetspel, waarbij de 'schatten' ook uitgedeeld konden worden aan andere collega's. Er was ook 'ruimte' om elkaar complimenten te geven.  Alles heel praktisch gericht op het dagelijks werk, vanuit een positieve insteek.

Na 1 uur, was er tijd voor beweging ...  In de gymzaal, lagen de wobbels klaar. In 2 en 3 tallen gingen we samen bezig om de wobbel te gebruiken om elkaar letterlijk vast te houden, te sturen, grenzen aan te geven en te vertrouwen.  Uiteraard met heel veel plezier en passie.

Na deze activiteit, gingen we verder met de 'schatten', waarbij aan het einde van de avond iedereen 4 waardevolle en herkenbare 'schatten' had voor zichzelf en nog 1 ‘schat’ ontving van zijn/haar spelmaatje. Ook kwamen er 4 team 'schatten' uit. 

'Ik ga deze workshop als vestigingsmanager gebruiken als startpunt tijdens de gesprekken rondom de ontwikkeling van ieder individueel en van de teamontwikkeling waarbij de gevonden ‘schatten’ van iedereen en van het team centraal staan. Dit kan ik ook weer gebruiken om imput te geven aan de jaarplannen voor 2020.’