Home » Professionals » Schatgraversspel voor professionals

Schatgraversspel voor professionals

Schatgravers is een prachtig spel om in te zetten voor kindercoaches, leerkrachten, Relax Kidscoaches, Speltherapeuten en Yogadocenten. Het spel kan op vele manieren gespeeld en ingezet worden! Van jong tot oud. Met zijn tweeën tot in een groep. Met facetten van het spel of met het gehele spel spelend.

Te gebruiken als intake bij coaching, maar ook verderop in het traject. Ook als spelonderdeel bij Relax Kids of Kinderyoga wanneer je op zoek gaat naar de kwaliteiten van de kinderen of de karweikaartjes in wilt zetten als spelonderdeel. Spelenderwijs en ongedwongen kom je allerlei dingen te weten van je coachee. Eén van de succesvolle ingrediënten van het spel is dat het licht en luchtig voelt en tegelijkertijd de prachtigste open gesprekken en inzichten schenkt. 

Schatgravers is een fantastisch spel om ook in de klas of tijdens een groepstraining te spelen! Ook gewoon even tussendoor, als je een kwartiertje over hebt. Doordat de groepsleden elkaar leren kennen, zal het zeker de groepsbinding versterken. Schatgraven heeft door het toedichten van positieve rollen een gunstige invloed op de groepsdynamiek.

Je kun schatgravers op de traditionele maner spelen en de groep opsplitsen in kleinere groepjes.

Hoe? Tijdens de workshop 'Schatgravers voor professionals' gaan we ontdekken dat je het spel op allerlei manieren kunt spelen en inzetten. Je ontvangt praktische tools en tips om het spel in te zetten.

Binnenkort nieuwe data! Interesse? Stuur een mailtje naar info@christellubse.nl.

 

De schatkaarten van het spel:
❤ versterken je zelfbeeld
❤ stimuleren je zelfvertrouwen
❤ vergroten je zelfinzicht
❤ laten je op speelse wijze verbinden 
met jezelf en de ander
❤ bevordert de tolerantie onderling
❤ laten je nu en in de rest van je leven 
schatten bij jezelf en anderen 
herkennen

Prijs: €125,- excl. BTW. Dit is incl. drinken en een lekker broodje!

Het spel kan je eventueel via mij aanschaffen, dan zorg ik dat ik het spel voor je meeneem. 
Lees hier meer over Schatgravers.