Agenda

 (aanmelden via info@christellubse.nl)

 

April 2023

Kinderen

 • Woensdag 19 april Crea Relax! met Christel 7-12 jaar 14:30u-16:30u 

      Tijdens CREA RELAX! MET CHRISTEL 7-12 jaar is er vooral tijd en aandacht voor het kind zelf, mag hij/zij uit een speciaal kopje of glaasje drinken en iets lekkers erbij eten. We gaan met elkaar laagdrempelig aan de slag op zoek naar onze mooie kwaliteiten, onze 'ware kleuren' en verwerken die op een creatieve manier. Even twee uur op een leuke, ontspannen manier verbinden met jezelf en anderen. Centraal staan plezier, ontspanning en creativiteit. Samen met andere kinderen gaat jouw kind vanuit spel en ontspanning knutselen. Kosten: €18,50 Komt je kind samen met een vriendje/vriendinnetje dan betaal je voor samen €33,50. Lees hier meer.

   Aanmelden: info@christellubse.nl    

      Andere data: 24 mei, 21 juni en 12 juli 2023

   

  Kennismaken Ontspannen met Christel i.v.m. Veldhoven Gezond

  Op maandagavond 17 april van 19.00u-20.00u kunnen kinderen in de leeftijd van 8-13 jaar gratis kennis komen maken met Ontspannen met Christel. Aanmelden kan door een appje te sturen naar info@christellubse.nl.

   

  Winactie Crea Relax! woe 19 april 14.30u-16.30u i.v.m. Veldhoven Gezond

  Wil jouw kind een middagje aandacht voor zichzelf, relaxen, andere kinderen ontmoeten en op zoek naar zijn/haar kwaliteiten? Geef je dan op voor de WINACTIE i.v.m. Veldhoven Gezond. Hoe maak je kans? Stuur een berichtje naar info@christellubse.nl en geef aan waarom jij jouw kind dit gunt. Wie weet mag jouw kind gratis deelnemen aan de Crea Relax! op woe 19 april a.s.