Aanmelden gratis webinar 18 oktober 20:00u:

Hierbij meld je je aan voor het gratis webinar. Bewaar de zoomlink uit de bevestingsbericht goed. Hiermee log je in tijdens het webinar. 

Leuk om kennis te maken. Volg je mij al op Facebook en op Instagram? Vindt mij hier: https://www.facebook.com/christellubse.nl en https://www.instagram.com/christellubse/ 

Stralende groet,

Christel Lubse

Heb jij mijn leuke materialen al gespot? Neem hier eens een kijkje. 

  • Werk jij als professional met kinderen en/of ouders?
  • Wil jij weten hoe jij op een eenvoudige en praktische wijze kinderen en ouders kunt helpen bij het leren omgaan met emoties?
  • Zet jij graag het kindgesprek over "Hoe voel jij je?' anders in?
  • Wil jij kinderen (weer) lekker(der) in hun vel laten zitten door spelenderwijs te werken met kinderen rondom één van de kenmerken van welbevinden nml in voeling met jezelf' ? 

Dan inspireer ik jou graag tijdens dit gratis webinar.  Dit doe ik door 5 praktische tips en informatie om kinderen en ouders emoties beter te leren (h)erkennen, met jou te delen. Ook vertel ik je graag vrijblijvend over wat wij te bieden hebben als het gaat om kinderen en ouders leren omgaan met emoties op een constructieve manier. 

Welbevinden is de basis van alles. Zit een kind lekker in zijn vel dan zal het tot o.a. ontwikkeling, uiten, leren komen. Het zal genieten en plezier maken, veerkrachtig zijn en makkelijker om kunnen gaan met zijn emoties en vol zelfvertrouwen in zijn schoenen staan. Hoe zorgen we er als professionals in ons werk in basis voor dat de kinderen waarmee we werken lekker in hun vel zitten. En wat als ze niet lekker in hun vel zitten? In voeling met jezelf is één van de kenmerken van welbevinden. Voelen hoe het met je gaat, benoemen hoe je je voelt.  Als een kind contact heeft met zijn gevoelens, kan het genieten, maar tegelijk ook moeilijke momenten snel te boven komen. Het kind heeft immers voeling met zichzelf, dus verdringt het geen emoties. En daar mogen we kinderen bij helpen.

Dit webinar wordt gegeven door:

Christel Lubse

Duur:

1 uur

Je kunt dit webinar het beste volgen via je pc of tablet.

Deel dit webinar gerust met anderen voor wie dit ook interessant is door deze website door te geven.