Home » Professionals

Training en workshops voor professionals

Ik verzorg naast workshops voor kinderen en ouders ook workshops en trainingen voor professionals. Kijk voor het aanbod in het blokje aan de rechterzijde.

Coaching

Daarnaast is ook 1 op 1 coaching mogelijk. Soms weet je het even niet meer op werkgebied. Is je werkplezier niet meer zoals je wilt of sta je even niet meer in je eigen kracht waardoor je je onzeker en/of uit balans voelt. Ook dan kun je bij mij terecht. Ik loop graag een eindje mee op je pad en help je met behulp van creatieve opdrachten, spel, het wobbelboard en gesprekken om weer bij jezelf te komen zodat jij weer vanuit je uniek ik, kracht, kwaliteiten en talenten kunt stralen als een schitterende 'kristal'.

Teamcoaching

Het kan ook zijn dat je team waarmee je werkt niet meer vanuit ieders eigen kracht optimaal kan 'stralen', dan ga ik graag met je team aan de slag om vanuit ieders kwaliteiten en talenten de kracht van het team weer naar boven te halen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden door een mailtje te sturen naar info@christellubse.nl.