Tijdens Meerhoven24 ga ik hele leuke kinder workshops voor Run4Kids organiseren. Het gehele inschrijvingsgeld komt ten goede van Make-A-Wish.

Sponsoring voor make-A-Wish is hard nodig om zo veel mogelijk wensen van kinderen met levensbedreigende ziekten te kunnen vervullen. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om weer kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.

Op zaterdag 10 en zondag 11 september geef ik verschillende Relax Kids lessen en Theekransjes  voor kinderen. Ook is er een Just Relax! les voor volwassenen. Kijk in de bijlage hiernaast voor de exacte tijden. We hopen dat er zoveel mogelijk kinderen en volwassen mee komen doen. Je doet al mee vanaf 5,00 euro. Geef je snel op, vol=vol! Je kunt  je opgeven door hiernaast het formulier Make-a-Wish in te vullen.

Meld je hier aan voor één van de workshops op zaterdag 10-9 en zondag 11-9 voor Make-a-Wish. Geef aan welke workshop / les op welke dag je wilt volgen met je naam en je krijgt zo spoedig mogelijk bericht van je inschrijving.

Plaats hier een reactie over de actie voor Make-a-Wish.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.