De dag van de zzp'er

Gepubliceerd op 4 juni 2022 om 22:07

De dag van de zzp'er

Vandaag, zaterdag 4 juni, is de dag van de zzp'er. Nog steeds trots en dankbaar om zzp'er te zijn.

Op 2 mei 2016 schreef ik mijn eigen bedrijf in bij de KvK. Dat deed ik naast mijn baan van 3 dagen als juf en VVE/onderbouwcoördinator op Basisschool Trudo in Eindhoven. 22 jaar werkte ik met veel plezier en passie in deze baan op deze school.

Een jaar later kreeg ik de kans om met mijn kennis en ervaring vanuit mijn bedrijf ook als trainer aan de slag te gaan als zzp'er bij OMJS (Onderwijs Maak Je Samen). Daarnaast ging ik ook als trainer voor 16u op contract aan de slag bij EDUX. Beide bedrijven voor professionals werkend op school en kinderopvang. De school waar ik zo lang met veel liefde en passie werkte, basisschool Trudo, liet ik los. In iedere vezel voelde ik dat het tijd was. Ik mocht mijn talenten en kwaliteiten verder uiteenzetten en verder laten groeien.

En ja, rete-spannend, en ja ook rete-nieuwsgierig naar wat me dit zou gaan brengen. Door de 16 u op contract voelde het nog steeds 'veilig'. En toen ontstond daar, na 1,5 jaar, opeens een situatie op mijn pad waardoor ik voelde dat ik 'uit mocht vliegen'. Ik was klaar om helemaal voor mijn bedrijf te gaan. Mijn eigen praktijkruimte kwam op mijn pad, mijn praktijknaam veranderde naar Christel Lubse - Coaching & Training en in iedere vezel, maar vooral in mijn hart voelde ik dat ik dit mocht gaan doen.

Zes maanden de tijd had ik daarna om er naar toe te groeien. Ik heb mezelf nog nooit zo krachtig gevoeld en was nog nooit zo overtuigd van mijn beslissing geweest....tijd om volledig zelfstandig te gaan voor mijn bedrijf.

Mijn bedrijf dat ik zelf startte, op 2 mei 2016 inschreef bij de KvK, in die week mijn eigen website maakte, mijn plannen uitwerkte en gewoon startte met een eerste reeks Ontspanningslessen.

Volledig zelfstandige ondernemer zonder personeel: zzp'er

Op 1 oktober 2019 was ik volledig zzp'er. En ja natuurlijk vond ik het spannend, en ja voelde ik me met regelmaat onzeker. Maar het vertrouwen in mijzelf, de kracht die ik voelde, mijn stralende wonnen het van angst, spanning en 'de beren'. En ook natuurlijk door het vertrouwen van mijn lief en mijn naasten om me heen.

Alles stroomde, alles klopte. En als ik dan vandaag terugkijk op deze jaren, op dit proces, dan ben ik TROTS, rete-trots op mezelf als zzp'er.

Ik werk graag in mijn praktijk met kinderen, ouders en professionals, maar ga ook graag op pad. Ik werk ook graag samen met verschillende samenwerkingspartners, geef trainingen in opdracht of vanuit mijn eigen praktijk en ik bedenk en ontwikkel graag. (Dat deed ik al in mijn onderwijsjaren....voor het Expertisecentrum Nederlands gericht op de taalontwikkeling van het Jonge Kind, vandaaruit bij Malmberg waar ik meerdere methodes mee heb mogen ontwikkelen en waar mijn eerste kindje werd geboren Raai de Kraai).

Het thema dat als rode draad door mijn praktijk en aanbod loopt is welbevinden, lekker in je vel. Een hoog welbevinden (lekker in je vel zitten) is, naast de basisbehoeftes, voorwaarde om tot groei, tot ontwikkelen, tot leren te komen.

En dat geldt natuurlijk ook voor mij. En ook ik mag surfen op de golven, en ook ik heb met periodes last van 'de beren', spanning en onzekerheid. Ook dit hoort erbij.

Veerkracht

Veerkracht zorgt er voor dat ik weer terugveer (herstel) van spanning, stress, tegenslag, de beren en onzekerheid. En soms is er een tijdje meer nodig. Dan sta ik graag voor je klaar. Niet om het op te lossen, maar wel om een tijdje met je mee te lopen op je pad en jou als ouder of professional of je kind (weer) te laten stralen, je lekker(der) in je vel te laten zitten.

Voel je welkom voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mijn mooie bekers, mokken en kopjes staan klaar om uitgekozen te worden door jou. Daarna vul ik jouw/jullie beker, mok of kopje graag met thee, koffie, water of ranja.

Mijn kristal straalt volop van binnen en buiten door te zijn wie ik ben en te doen wat ik mag doen. En dat gun ik jou/jullie ook.

 

Foto's blog Christel Lubse Coaching & training

Stralende groet,

Christel

tel: 0639392330

info@christellubse.nl

Provincialeweg 47 Veldhoven

 

De coach die jou weer laat stralen!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.