Tijd voor een FEESTJE!

Gepubliceerd op 2 mei 2022 om 08:00

Tijd voor een FEESTJE!

 

Christel Lubse Coaching & Training bestaat 6 jaar en dat mag gevierd worden. Wat begon met ontspanningslessen naast mijn baan in het onderwijs groeide uit tot een eigen praktijk als coach en trainer.

24 jaar lang werkte ik als leerkracht en coördinator op Basisschool Trudo in Eindhoven. Als kind wist ik het zeker, ik word juf. En die droom kwam uit. Het allerbelangrijkste vond ik kinderen een veilige basis bieden, zodat ze zich veilig, geborgen en geaccepteerd voelen. Zovele kinderen heb ik in mijn onderwijsloopbaan laten schitteren.

En toen was daar ineens een periode dat ik vast liep in mijn droombaan. Want, door mijn enthousiasme vergat ik voor mezelf te zorgen en raakte ik letterlijk verstrikt. Ik voelde me TE verantwoordelijk, legde de lat TE hoog en zorgde TE goed voor anderen en niet voor mezelf. Ik liep dus vast. Het allerbelangrijkste was eerst weer voor mezelf te gaan zorgen. Dat ging niet op vandaag en morgen.

Ik kreeg letterlijk hulp aangeboden maar zag dit als falen. Ik, die zo hard mijn best deed, er voor iedereen was, die voor iedereen zorgde en die te horen kreeg dat het goed zou zijn om hulp te krijgen. BOOS was ik in eerste instantie, op iedereen maar vooral op mezelf. Totdat ik dit als een cadeautje kon zien en kon aanpakken. Het hielp mij oude patronen te doorbreken en zo JA te zeggen tegen mezelf en NEE te zeggen tegen de ander. Dit was het begin van mijn avontuur naar mijn eigen bedrijf.

Ik waagde de sprong

Op 2 mei 2016 schreef ik mijn bedrijf in bij de Kamer van Koophandel. TROTS kijk ik terug op 6 prachtige jaren waarin ik zovelen (weer) heb laten stralen. Door coaching, training, ontspanningslessen en door vooral mezelf te zijn. Als coach en trainer begeleid en inspireer ik kinderen, ouders en professionals rondom het thema welbevinden, niet lekker in je vel zitten. Ik volgde naast mijn jarenlange ervaring als leerkracht opleidingen voor kinder- en opvoedingscoach. Als ouder en professional weet ik vanuit mijn eigen ervaring hoe belangrijk het is om eerst goed voor jezelf te zorgen voordat je voor anderen kunt zorgen.

Als je al weleens bij mij in de praktijk bent geweest dan weet je dat ik dol op stenen ben. Ik zie iedereen als bijzondere stenen: stralend, krachtig en uniek. Wat dat inhoudt wil ik graag samen onderzoeken en ontdekken. Soms is een kind en/of zijn ouder dit even kwijt en straalt zijn kristal niet meer optimaal van binnen. Dat is op zich niet erg, maar als dit langere tijd duurt en de kristal steeds doffer wordt is het fijn als er iemand kan helpen. Net zoals ik jaren geleden iemand had die mij weer vooruit hielp.

Foto Christel Lubse Coaching & Training 

Wie jarig is trakteert

Daarom pak ik deze maand uit met leuke winacties. Ik geef zes gratis adviesgesprekken weg en deel
een aantal winacties op social media. Wil je graag van één van die zes gratis adviesgesprekken gebruik maken? Stuur me dan een berichtje of een appje. Bellen mag ook. Voel je vooral welkom! De koffie en thee staan voor je klaar. Jij kiest daarbij je eigen kopje of beker uit mijn kopjeskast uit. 

De winacties ga ik iedere maandag in de maand mei delen via mijn socials. Volg jij me al? 

Meer weten of geïnteresseerd in wat ik zoal doe? Neem eens een kijkje op mijn website www.christellubse.nl of kijk eens op mijn socials.

Feestelijke groet,

Christel


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.