Affirmatiekaartjes Pasen Speciaal voor jou en jouw gezin

Gepubliceerd op 9 april 2020 om 11:53

Het is de week van de kindercoach! Daarom voor jou en jouw gezin deze mooie affirmatiekaartjes om te gebruiken tijdens Pasen.

Tijdens deze Week van de kindercoach sta ik extra stil bij mijn vak als kindercoach. Vele kinderen en ouders kennen mij en mijn praktijk al. Van een coachtraject, een Crea Relax!workshop, een wobbelyoga of Relax Kidsles, van een workshop/training of via Social Media. 

Als kinder- en ontspanningscoach zie ik kinderen, ouders en pedagogisch professionals als mooie stenen. Iedereen is een bijzondere kristal, stralend en uniek. Natuurlijk nog veel meer dan dat en dat wil ik graag samen gaan onderzoeken en ontdekken, zodat die bijzondere kristal kan stralen vanuit zijn eigen unieke kracht, vol vertrouwen en ware kleuren (kwaliteiten en talenten). Soms is een kind, zijn ouders of die professional het even kwijt en straalt zijn kristal niet meer optimaal van binnen. Dat is op zich niet erg, maar als dit langere tijd duurt, dan wordt de kristal steeds doffer. Het is fijn als de kristal weer opgepoetst kan worden. Ik luister, ik help en kijk mee, maar het kind, de ouders of de professional doet het uiteindelijk helemaal zelf. Uiteindelijk wordt de kristal weer opgepoetst en kan de kristal weer stralen.

Zo werk ik vaak tijdens mijn coachsessies en ontspanningslessen met positieve affirmaties. Dit zijn positieve, korte zinnetjes die je overtuigingen sterker maken. Het zijn als het ware complimentjes die je aan jezelf geeft. Ze geven je energie en zorgen er voor dat je op een positievere manier gaat denken. Ze helpen je om lekkerder in je vel te zitten. Je kunt ze ook gebruiken om je zelfvertrouwen te vergroten.  

Spelenderwijs zet ik positieve affirmaties in tijdens mijn werk met kinderen en ouders in mijn praktijk, maar ook tijdens schooltrajecten op locatie. en trainingen voor professionals. Voor nu tijdens de 'Week van de kindercoach' geef ik je deze affirmatiekaartjes graag als cadeautje. Print ze uit en knip ze los en geniet samen van wat extra positiviteit.

Affirmatiekaartjes voor Pasen

Over een paar dagen is het Pasen. Waarschijnlijk een ander Paasweekend dan normaal nu tijdens de coronacrisis. Vandaar dit cadeautje met positiviteit voor jullie. En vel vol affirmatiekaartjes die je kunt gebruiken tijdens het Paasontbijt, Paaslunch/brunch of Paasdiner. Knip de kaartjes los en leg op ieder bord één of meerdere affirmatiekaartjes. Je kunt het kaartje ook verstoppen in de eierdop onder een eitje als verrassing. Wellicht heb je ook plastic eieren waarin je iets kunt stoppen. Stop de briefjes dan in de eieren en verstop de eieren in de kamer e/of tuin. Lees samen de gevonden kaartjes uit de eieren hardop voor. Kijk of ieder één kaartje kan uitkiezen en op een zichtbare plek kan ophangen.  Zo kun je de positieve affirmatie nog verschillende keren herhalen. 

Download onder aan het bericht de affirmatiekaartjes.

Veel plezier ermee!

Geniet van de Paasdagen, blijf gezond samen en zorg goed voor elkaar.

Lieve groet,

Christel

De coach die jou (weer) laat stralen!

 

Affirmatiekaartjes Pasen Relax Stralend Jezelf
PDF – 344,8 KB 762 downloads

Reactie plaatsen

Reacties

Dusty
4 jaar geleden

Fijne paasdagen, Christel!