Home » Ouders » Het Krachtstenenspel

Binnenkort meer informatie hier te lezen.

Het Krachtstenenspel

Tijdens mijn coaching zet ik regelmatig het Krachtstenenspel in. Dit is vaak een sessie van 1,5 tot 2 uur. Deze sessie geeft je vaak al direct een hoop inzichten waarmee je weer aan de slag kunt in de praktijk. Tijdens het spelen staan bewustwording, inzicht en vooruitzicht grotendeels centraal.  Met behulp van edelstenen krijg je (weer) zicht op wie jij bent en hoe jij jouw unieke kracht, kwaliteiten en talenten kunt gebruiken om bij jezelf te blijven en om te groeien op welk vlak dan ook. 

Het Krachtstenenspel

Het Krachtstenenspel is een veelzijdig coachingstool. Het is een spelwerkvorm waarin spelenderwijs werken, met kinderen, met volwassenen, met grote en kleine wensen en doelen centraal staat.  Spelenderwijs komen allerlei thema's aan bod. Het is veelzijdig in te zetten en geeft inzicht in het weten, denken, doen en voelen van de speler. Het neemt de speler mee door de vier elementen. Vuur om de intuïtie aan te wakkeren, lucht voor het denkwerk, aarde om wensen handen en voeten te geven en water om te voelen wat het met je doet als alles bij elkaar komt.

De edelstenen helpen hierbij om vanuit de verschillende kwaliteiten en kenmerken van de stenen tot inzichten te komen.  We spelen het spel in overleg in het kleine of grote spelveld.

Lees hier de ervaring van Diana in de Blog over het Krachtstenenspel.

Cadeautje voor jezelf

Gun jij jezelf ook zo'n cadeautje? Een coachsessie waarin je vanuit een spelwerkvorm met edelstenen spelenderwijs op zoek gaat naar jouw wens/ jouw vraag? De sessie met het Krachtstenenspel levert na 1 sessie al een heleboel inzichten op waarmee je aan de slag kunt gaan. Aan het einde van het spel verwerk je je inzichten op jouw eigen manier, zodat je jouw inzichten thuis en/of op je werkplek een plek kunt geven. Je kunt daardoor altijd weer terug pakken wanneer nodig op jouw inzichten. Daarnaast krijg je ook jouw eigen krachtstenenzakje mee voor thuis.

Investering

Een sessie met het Krachtstenenspel van 1,5/2 uur kost €95,00 incl BTW. 

Heb je interesse of wil je weten of een sessie met het Krachtstenenspel ook iets voor jou is? Stuur een mail of bel naar 06-39392330.