Home » Nieuws & Agenda » Nieuwsbrief 1-2019

Nieuwsbrief 1 Kristal-Kids

Jaaaaa, Kristal-Kids heeft weer een nieuwsbrief!

Alweer bijna een jaar geleden dat ik de laatste nieuwsbrief van Kristal-Kids verstuurde. Getroffen door angst voor wat ging komen met de invoering van de nieuwe AVG-wet mailde ik dat ik ging stoppen met de nieuwsbrief. Nu bijna een jaar verder kom ik vol trots en vol vertrouwen toch weer met een nieuwsbrief van Kristal-Kids. Waarom? Omdat ik trots ben op mezelf en op mijn praktijk Kristal-Kids, trots op de mooie dingen die ik al bereikt heb met Kristal-kids en de mooie dingen die nog komen en mogen groeien. Trots op de vele kinderen en ouders die ik met Kristal-Kids op verschillende manieren (weer) heb laten stralen en in hun kracht heb laten komen. Daarnaast wil ik je graag op de hoogte brengen en houden waar ik mee bezig ben met Kristal-Kids, zodat wanneer nodig je van mijn aanbod gebruikt kunt maken. .

Vertrouwen.....ja daar gaat het om. Angst staat tegenover vertrouwen wist je dat? Werken aan zelfvertrouwen, vermindert gevoelens van angst en bang zijn. Ja en ook mijn zelfvertrouwen wankelt af en toe. Zeker als iets onbekend of spannend is. Doe ik het wel goed? Wat als...? Ik ben vorig jaar meegegaan in mijn angst. Dan maar stoppen met de nieuwsbrief. Stel je voor dat ik het niet goed zou doen. Wist ik wel voldoende van de nieuwe wet? En wie zat er eigenlijk op mijn nieuwsbrief te wachten? Iemand wees me een keer op 'Wat kan er in het ergste geval gebeuren?'. Ja, goede vraag.....Wat kon er eigenlijk in het ergste geval gebeuren? Ja, dat iemand mijn nieuwsbrief niet meer wilde ontvangen... Zo wat? Wie mij kent en in mij als kinder- en ontspanningscoach en Kristal-Kids iets moois ziet, die hoort graag van mij. Dit gaat dus weer over angst en zelfvertrouwen. Vertrouwen in mezelf! Mogen zijn wie je bent, die unieke stralende kristal. En ja die straalt niet altijd, maar ook dat is oké. Als je kristal maar weer kan en mag stralen. Alles is niet rozengeur en maneschijn. Alles hoeft niet perfect. Het blijft surfen over golven. Ook voor mij. Dus bij deze! Hier is nieuwsbrief 1. Ik ben benieuwd wat jij van de nieuwsbrief vindt.

Om mijzelf als kinder- en ontspanningscoach op de kaart te zetten en natuurlijk ook mijn praktijk Kristal-Kids kan ik niet zonder nieuwsbrief. Een nieuwsbrief helpt me om meer bekend te worden, om meer ouders, kinderen en professionals te bereiken. Het allerbelangrijkste ben jij natuurlijk als mijn lezer. Jij hebt mij leren kennen als kinder- en/of ontspanningscoach voor je kind of voor jezelf, jij weet wie ik ben en wat ik voor kinderen en ouders kan betekenen. Ook al heb je me nu niet direct nodig op je pad/jullie pad, je weet me te vinden indien nodig. En wil je liever geen nieuwsbrief meer ontvangen? Even goede vrienden. We vinden elkaar nog steeds aardig ook al sta je niet meer op mijn adressenlijst. Tja, ook zo'n thema 'niet meer aardig gevonden worden'. Een mooi thema om later nog eens op terug te komen. 

Voor nu veel leesplezier! Weet dat ik graag van je hoor. Misschien heb je nog tips, ideeën en/of aanvullingen, laat het me weten door een mailtje te sturen: christel@kristal-kids.nl.Hiep, hiep, hoera! Kristal-Kids al weer bijna drie jaar!

 

Op 2 mei 2016 ging ik vol trots en vol zelfvertrouwen naar de Kamer van Koophandel om mijn praktijk Kristal-Kids in te schrijven. Volgende week al weer 3 jaar geleden. Wat is er veel gebeurd de afgelopen 3 jaar! Ik heb al vele kinderen, ouders en professionals mogen helpen en inspireren met o.a. Relax kids- en Wobbelyogalessen, ouder-kindworkshops, 1 op 1 kindercoaching, oudercoaching, ouderworkshops, trainingen voor professionals enzovoort. Ik heb de afgelopen jaren ook vele mooie samenwerkingspartners ontmoet. Dit jaar al weer voor de 4de keer stralen voor Make-a-Wish tijdens Meerhoven24 op 7 en 8 september a.s. in Meerhoven Eindhoven.

En een nieuw logo, nieuwe website en gratis Kristal-Kids affirmatiekaartjes om weg te geven. Heb je ze al gezien? Je leest er meer over in deze nieuwsbrief. Benieuwd wat je er van vindt! 


Hoera! Een nieuw logo én een nieuwe website!


Drie jaar geleden nadat ik naar de Kamer van Koophandel was geweest ben ik begonnen aan mijn website voor Kristal-Kids. Wat was ik trots. De afgelopen jaren werd de website steeds passender en nu met hulp van Esther Smeets is mijn website nog passender, mooier en krachtiger geworden. Een website waarin ik je kennis laat maken met mij als kinder- en ontspanningscoach en met mijn praktijk Kristal-Kids. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op mijn site. Klik hier om naar de website van Kristal-Kids te gaan.

En nu dus ook een echt logo. De foto met de stenen zul je vast ook nog wel tegen komen hoor! Nu is alles één geheel en dat maakt Kristal-Kids nog unieker. Als eigenaar ben ik ontzettend trots en dankbaar wat Kristal-kids voor mijzelf en anderen betekend/kan betekenen.Wie iets te vieren heeft, geeft een cadeautje weg!

 

Omdat jij mijn nieuwsbrief al leest, krijg jij deze hele mooie affirmatiekaartjes van Kristal-Kids. Gratis voor jou als nieuwsbrieflezer te downloaden.  Print de kaartjes uit en knip ze los. Te gebruiken voor jezelf of voor je kinderen. Stop ze in je tas, broekzak, agenda of plak het kaartje op de koelkast, de spiegel of op de wc. Lamineer de kaartjes voor meermalig gebruik. Ook leuk om de kaartjes in een pot te stoppen en er iedere dag om de beurt een bij het ontbijt uit te pakken voor jezelf of voor samen. De kaartjes helpen je om te groeien, te groeien in zelfvertrouwen en geloven in jezelf. Ze geven je een positiever gevoel en helpen je om je negatieve gedachtes om te buigen naar positieve gedachtes.Wist je dat?

Ik workshops geef voor ouders en opvoeders over verschillende onderwerpen. Ik geef deze workshops op verschillende plekken. Ook als gastspreker bij gastouders, kinderdagverblijven, scholen en andere organisaties met met kinderen werken. 

Eén van die workshops is de workshop SOS kinderen en emoties. In 1 tot 1,5 uur vertel ik je alles over kinderen en emoties. Als kinderen worden geleerd ze van alles te leren. Ook leren omgaan met emoties. En daar hebben ze ons bij nodig .... Tijdens de workshop krijg je praktische tips en tools. Daarnaast geef ik je ook boekentips om thuis te gebruiken.

Nieuwsgierig? Meer weten? Lees hier verder.

Op maandagavond 6 mei geef ik deze workshop bij Yogatrainer Eindhoven. Aanvang: 20.00u. Kosten: 15,00 euro pp 

Aanmelden via Yogatrainer