Home » Nieuws & Agenda » Agenda

Agenda

Agenda 

Augustus:

 • Vrijdag 23 augustus Opgroeicafé 'Hoera, de school is weer begonnen!' 10.45u-12.00u bibliotheek Veldhoven entree gratis, aanmelden via www.bibliotheekveldhoven.nl.

September:

 • Zaterdag 7 en zondagochtend 8 september Stralen voor Make-A-Wish: wobbelyoga en creatieve activiteiten Meerhoven 24 Hangar WC Meerhoven Eindhoven
 • Zondag 15 september Ouder-kind Relax Kids workshop 9.30u-10.30u €17,50 per koppel Yogatrainer Eindhoven aanmelden bij Yogatrainer.
 • Zondag 15 september Ouder-kind Wobbelyoga workshop 11.00u-12.00u €19,50 per koppel Yogatrainer Eindhoven aanmelden via Yogatrainer.
 • Zaterdag 28 september Opkikkeren tijdens Cityfest Veldhoven in bibliotheek Veldhoven deelname gratis, aanmelden niet nodig.

Oktober:

 • Maandag 7 oktober Ouderworkshop SOS kinderen en emoties 20.00u-21.30u €17,50 pp; €30,00 per 2 Provincialeweg 47 Veldhoven 
 • Woensdag 9 oktober  Opgroeicafé 'Samen opvoeden!' 10.45u-12.00u bibliotheek Veldhoven entree gratis, aanmelden via www.bilbiotheekveldhoven.
 • Donderdag 10 oktober Ouderworkshop SOS kinderen en emoties 10.00u-11.30u €17,50 pp; €30,00 per 2 Provincialeweg 47 Veldhoven
 • Zaterdag 19 en 26 oktober kennismaking Ouder-kind Relax Kids 9.30u-10.30u .kennismakingsprijs €10,00 Provincialeweg 47 Veldhoven
 • Zaterdag 19 en 26 oktober kennismaking Ouder-kind WobbelYoga 11.00u-12.00u kennismakingsprijs €12,50 Provincialeweg 47 Veldhoven
 • Zaterdag 19 en 26 oktober open middag bij kinder- en ontspanningscoach Christel Lubse 14.00u-17.00u Provincialeweg 47 Veldhoven 

 Aanbod 


Workshops voor het goede doel:

WobbelYoga voor Make-A-Wish tijdens Meerhoven 24

Datum: zaterdag 7 en zondag 8 september

Winkelcentrum Meerhoven Eindhoven

Kom kennismaken met mij als kinder- en ontspanningscoach en steun meteen het goede doel Make-A-Wish. Alweer het vierde jaar dat ik me samen met loopteam 2RUN4KIDS inzet tijdens Meerhoven 24 in winkelcentrum Meerhoven voor kinderen die ernstig ziek zijn. Make-A-Wish zorgt ervoor dat een laatste wens nog in vervulling kan gaan. Tijdens deze twee dagen verzorg ik een een klein bedrag mini-wobbelyogalessen en kunnen kinderen ook gratis de wobbel uitproberen bij  mijn stand. In mijn stand kunnen kinderen ook voor een klein bedrag een creatieve knutsel maken. Alle opbrengsten van deze twee dagen zijn voor het goede doel.

Binnenkort meer info over mijn programma. Komen jullie ook een kijkje nemen? Ik ontmoet jullie graag dit weekend. Samen kunnen we vele zieke kinderen laten stralen door hun laatste wens in vervulling te laten gaan.

Sponsoring voor make-A-Wish is hard nodig om zo veel mogelijk wensen van kinderen met levensbedreigende ziekten te kunnen vervullen. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om weer kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.

 

 Tweedaagse training SOS kinderen en emoties voor professionals

 

Datum: 22 november en 13 december 2019 Tijd:  10.00u-17.00u 

Plaats: Invitare in Minderhout (Hoogstraten), België. 

De 2-daagse basistraining biedt concrete tips en handvatten waarmee je jouw vaardigheden ontwikkelt in het omgaan met en begeleiden van kinderen en hun emoties.

Ook als je te maken hebt met de begeleiding van ouders bij de opvoeding van hun kind is deze training uitermate geschikt. Je kunt de ouders hierna psycho-educatie over emoties én praktische tools bieden om de omgang met hun kind te verbeteren. Ouders ervaren direct resultaat.

 

Incompany trainingen (op maat) zijn ook mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor jullie organisatie!

Voor meer info en aanmelden, ga naar SOS kinderen en emoties of neem vrijblijvend contact met me op. Stuur een mail naar info@christellubse.nl of bel me op 06-39392330.

 

 

 

 

 

 

Opgroeicafé Hoera, weer naar school! Bibliotheek Veldhoven

 

Datum: vrijdag 23 augustus

Tijd: 10.45u-12.00u

Tijdens het Opgroeicafé kunnen ouders/opvoeders elkaar op een fijne, ontspannen manier ontmoeten en inspireren. Elke maand is er een ander thema. Kinder- en ontspanningscoach Christel Lubse
vertelt en inspireert je graag over allerlei opvoedkwesties. Daarnaast is er volop ruimte om ervaringen te delen en uit te wisselen met andere ouders/opvoeders voor wie dat wil.

Het Opgroeicafé is gericht op ouders/opvoeders van kinderen van ca. 2 tot 8 jaar. Kinderen zijn welkom om mee te komen, ouders zijn zelf verantwoordelijk, er is dus geen kinderopvang.

Tijdens ieder Opgroeicafé zal Christel verschillende boekentips geven over de thema's die centraal staan. Deze boeken kunnen meteen geleend worden als je lid bent van de bibliotheek.

Hoera, de school is weer begonnen!

Weer tijd voor structuur, regelmaat en voorspelbaarheid. Het ene kind heeft het meer nodig dan het andere kind. En dan een nieuwe klas, een nieuwe juf/meester en een nieuw leerjaar. Ook dit is voor verschillende kinderen weer wennen en ook spannend.

Wil jij concrete tips en handvatten hoe je je kind het beste kan leren omgaan met het nieuwe schooljaar? Kom dan naar het Opgroeicafé op vrijdag 23 augustus. Christel vertelt er graag meer over en er is natuurlijk volop ruimte om ervaringen en tips uit te wisselen met andere ouders.

Entree is gratis, wel even aanmelden. Dit kan via het bestellen van een online ticket voor één of meerdere data.

Aanmelden: Bibliotheek Veldhoven

 


Opkikkeren met Christel tijdens CityFest in bibliotheek Veldhoven

 

Datum: 28 september 3 x tussen 13.30u-16.00u / peuters&kleuters


Even opkikkeren van alle drukte tijdens CityFest? Kom met je peuter of kleuter naar de Relax Kidsactiviteiten. 
Ik lees eerst een Kikker prentenboek voor en daarna zal ik met de kinderen enkele ontspanningsspelletjes doen vanuit het prentenboekverhaal zoals eenvoudige yogaoefeningen, een ademspelletje en een massagespelletje. Kom je ook?

13.30-14.00 uur: Kikker is Kikker

14.30-15.00 uur: Kikker en de horizon

15.30-16.00 uur: Kikker en de wind

Deelname is gratis; aanmelden is niet nodig.