Home » Nieuws

Nieuwsoverzicht


Hoera, weer een stapje verder.......

Per 1 juli is Kristal-Kids doorgegroeid naar Christel Lubse Coaching & Training. Een mooie stap voorwaarts! Daar ik niet alleen aanbod bied aan kinderen, maar ook aan jongeren, jong volwassenen, volwassenen en professionals vanuit coaching, relaxing en training voelde het voor mij dat het tijd was om door te groeien naar een nieuwe naam. Mijn eigen naam koppelen aan mijn bedrijf was de volgende logische stap. 

Mijn missie 'dat iedereen mag stralen als een kristal' wijst naar wie jezelf bent met jouw unieke, bijzondere en schitterende talenten en kwaliteiten. Bij onze geboorte hebben we allemaal ook een eigen unieke naam gekregen. De naam die bij je hoort en die je bij je mag dragen. Je mag zijn wie je bent en trots zijn op wie je bent met jouw unieke naam. In mijn geval is dat Christel Lubse. Deze naam heb ik gekregen van mijn ouders bij mijn geboorte en op deze naam mag ik trots zijn. Het is wie ik ben en maakt me met mijn bijzondere en schitterende talenten en kwaliteiten uniek. Dit is wat ik ook uit wil stralen met mijn praktijk en in mijn rol als kinder- en ontspanningscoach en trainer. Met trots presenteer ik hierbij ook mijn nieuwe logo. 


Hieperdepiep Hoera! Kristal-Kids bestaat al weer drie jaar!

Op 2 mei 2016 ging ik naar de Kamer van Koophandel en schreef ik mijn praktijk Kristal-Kids in.

Wat is er veel gebeurd in drie jaar tijd en wat ben ik gegroeid, als mens en met Kristal-Kids. Een maand om feest te vieren! Allereerst als cadeautje de affirmatiekaartjes van Kristal-Kids. Via de volgende link kun je ze gratis downloaden. Print de kaartjes uit en knip ze los. Te gebruiken voor jezelf of voor je kinderen. Stop ze in je tas, broekzak, agenda of plak het kaartje op de koelkast, de spiegel of op de wc. Lamineer de kaartjes voor meermalig gebruik. Ook leuk om de kaartjes in een pot te stoppen en er iedere dag om de beurt een bij het ontbijt uit te pakken voor jezelf of voor samen. De kaartjes helpen je om te groeien, te groeien in zelfvertrouwen en geloven in jezelf. Ze geven je een positiever gevoel en helpen je om je negatieve gedachtes om te buigen naar positieve gedachtes.

Publicatiedatum maandag 15 april
Nieuw logo Kristal-Kids
Heb je het al gezien? Kristal-Kids heeft een nieuw logo! Met hulp van Esther Smeets ben ik tot dit nieuwe logo gekomen. De stralende kristal die ik graag in éénieder terugzie. Wist je dat iedereen deze mooie, stralende kristal in zich heeft? Alleen soms ben je het even kwijt en straalt jouw kristal niet meer of niet meer zo hard. Dan wil ik er als kindercoach graag zijn voor jouw kind of voor jou als volwassenen. Dat doe ik door 1 op 1 en/of gezinscoaching in te zetten of door het aanbieden van groepslessen zoals Relax Kids en Wobbelyoga.  Lees er meer over bij kinderen.


Meerhoven 24, 2Run4Kids en Kristal-Kids samen voor Make-A-Wish

Publicatiedatum maandag 15 april
Ook dit jaar ben ik weer sponsor voor Make-A-Wish door 2Run4Kids te steunen tijdens Meerhoven24 in Eindhoven. Dit doe ik op za 7 en zo 8 september 2019 door verschillende activiteiten met Kristal-Kids te organiseren.

Zowel zaterdag als zondagochtend ben ik aanwezig tijdens Meerhoven24. Kinderen kunnen voor een klein bedrag een half uur deelnemen aan een Relax Kids met de wobbelles en bij de kraam dromenvangers, gelukspoppetjes of krachtstokken knutselen. Ook is er naast de kraam een wobbelplayground waar jong en oud kunnen wobbelen en de wobbels kunnen uitproberen. Zondagmiddag wordt de stand bekend gemaakt. We hopen met zijn allen op een super mooi bedrag. Zodat een hoop wensen voor ernstig zieke kinderen in vervulling kunnen gaan. 

Hier gaat mijn hart voor stralen, jouw hart toch ook? 


Licentie trainer Schatgravers

Publicatiedatum
Vol trots kan ik melden dat ik ook zowel workshops aan ouders als aan professionals mag geven. Schatgravers is een kaartspel. Het spel bestaat uit karweikaarten, Dit zijn opdrachten die zijn verdeeld in prikkelende en levensomhelzende thema’s. Ook zijn er schatkaarten, hier staan waardevolle eigenschappen op om van en met elkaar te ontdekken. Tijdens de workshop gaan we ontdekken dat je het spel op allerlei manieren kunt spelen en inzetten. Klik hier om verder te lezen.
 

Kristal-Kids al weer twee jaar oud!

Publicatiedatum
Afgelopen 2 mei was het al weer twee jaar geleden dat ik naar de Kamer van Koophandel ging om mijn praktijk Kristal-Kids in te schrijven.
Al twee jaar een verrijking! Voor mijzelf, maar natuurlijk ook voor verschillende kinderen, ouders en professionals die ik heb mogen treffen in mijn coaching of groepslessen. Op naar nog vele mooie jaren en ontmoetingen!