Home » Over mij oud

Wie ben ik?

Hallo, ik ben Christel Lubse, moeder van twee mooie unieke puberdochters en kindercoach. Samen met mijn lieve vriend wonen we met veel plezier in Veldhoven (bij Eindhoven). Bijna 25 jaar heb ik vele kinderen kunnen en mogen laten schitteren en stralen als juf in het basisonderwijs. Nu is het tijd om mijn kwaliteiten en talenten op een andere manier en ander gebied in te zetten. Nog wel met kinderen en ouders, maar ook met jongeren en professionals. Niet als juf maar als kindercoach en trainer. Vandaar dat ik op 2 mei 2016 vanuit mijn eigen kracht mijn bedrijf Kristal-Kids heb opgericht. Met Kristal-Kids hoop ik veel kinderen, jongeren, ouders en professionals als kindercoach op mijn pad tegen te komen en ze te helpen weer in hun eigen unieke ik en kracht te komen.

 

Mijn pad....

Een aantal jaar geleden kwam ik onder meer door mijn enthousiasme en het niet goed voor mezelf zorgen in een burn out terecht. Na een lange zoektocht naar mezelf sta ik weer met beide benen op de grond. Een belangrijke taak daarbij is om goed voor mezelf te zorgen en dit te blijven doen.

Omdat werken met kinderen echt mijn passie is en ik heb gemerkt dat zowel ik als de kinderen op school en in de maatschappij vaak grote druk ervaren ben ik in eerste instantie in mijn werk als juf op zoek gegaan naar hoe ik als juf ook goed voor mezelf en de kinderen kon zorgen. Zo kwam Relax Kids op mijn pad. Relax Kids is spelenderwijs in balans komen. Het biedt ontspanningslessen, creatieve activiteiten, spelletjes en nog veel meer voor kinderen. Na een scholing voor Relax Kids Coach gevolgd te hebben ben ik in mijn toenmalige kleutergroep aan de slag gegaan met het geven van Relax Kids lessen. En zo ook in andere groepen op mijn school.

Ik voelde al snel ik wil meer....en zo is Kristal-Kids geboren. Kinderen zijn net als kristallen mooi, stralend, schitterend, uniek, fleurig en bijzonder. Ook ik, Christel, ben één van die kristallen.... Dat geloof was ik kwijt geraakt, maar gelukkig weer terug mogen vinden.

Met Kristal-Kids wil ik mijn mooie en unieke energie gebruiken om vele kinderen, jongeren, ouders en professionals als echte kristallen te laten schitteren en stralen en bovenal uniek en zichzelf laten zijn. Soms is daar meer voor nodig merkte ik. Ik wilde meer voor kinderen, jongeren en hun ouders gaan betekenen en ben me toen gaan scholen als kindercoach. Na 24 jaar heb ik het onderwijs los gelaten om me helemaal te richten op Kristal-Kids. Als kindercoach begeleid ik 1 op 1, maar ook in kleine groepjes via Relax Kids en Wobbelyoga. Daarnaast geef ik workshops aan ouders en professionals. Vanuit mijn expertise Jonge kind geef ik daarnaast trainingen aan pedagogisch medewerkers en leerkrachten groep 1-2. 

Mijn wens

Iedereen is een bijzondere kristal, stralend en uniek. Natuurlijk nog veel meer dan dat en dat wil ik graag samen gaan onderzoeken en ontdekken, zodat die bijzondere kristal kan stralen vanuit zijn eigen unieke kracht en ware kleuren. Ik wandel wanneer nodig graag een stukje mee op je pad met behulp van coaching, Relax Kids of Wobbelyoga en / of met workshops en trainingen voor opvoeders en professionals

'Iedere kristal heeft ook zijn eigen talent. En dat talent laat ik ook graag mee stralen.'