Home » Agenda

Agenda

 Aanbod 


Workshops voor het goede doel:

WobbelYoga voor Make-A-Wish tijdens Meerhoven 24

Datum: zaterdag 7 en zondag 8 september

Winkelcentrum Meerhoven Eindhoven

Kom kennismaken met mij als kinder- en ontspanningscoach en steun meteen het goede doel Make-A-Wish. Alweer het vierde jaar dat ik me samen met loopteam 2RUN4KIDS inzet tijdens Meerhoven 24 in winkelcentrum Meerhoven voor kinderen die ernstig ziek zijn. Make-A-Wish zorgt ervoor dat een laatste wens nog in vervulling kan gaan. Tijdens deze twee dagen verzorg ik een een klein bedrag mini-wobbelyogalessen en kunnen kinderen ook gratis de wobbel uitproberen bij  mijn stand. In mijn stand kunnen kinderen ook voor een klein bedrag een creatieve knutsel maken. Alle opbrengsten van deze twee dagen zijn voor het goede doel.

Binnenkort meer info over mijn programma. Komen jullie ook een kijkje nemen? Ik ontmoet jullie graag dit weekend. Samen kunnen we vele zieke kinderen laten stralen door hun laatste wens in vervulling te laten gaan.

Sponsoring voor make-A-Wish is hard nodig om zo veel mogelijk wensen van kinderen met levensbedreigende ziekten te kunnen vervullen. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om weer kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.

 

 


Introductieworkshop SOS kinderen en emoties in de Week van de opvoeding.

 

Datum: 7 oktober en 10 oktober

Tijd: 20.00u-21.30u en 10.00u-11.30u

Plaats: Provincialeweg 47 Veldhoven.

Kosten: 17,50 euro p.p. Kom je samen dan betalen jullie samen 30,00 euro.

Emoties, waarom hebben we ze eigenlijk? 
Welke emoties zijn er en waarom zijn ze zo belangrijk?

Wil jij meer (basis)informatie ontvangen over kinderen en emoties? In deze introductieworkshop laat ik je kennismaken met wat kinderen te leren hebben en hoe jij hier je bijdrage thuis aan kunt leveren.

Meer informatie via info@christellubse.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tweedaagse training SOS kinderen en emoties voor professionals

 

Datum: 22 november en 13 december 2019 Tijd:  10.00u-17.00u 

Plaats: Invitare in Minderhout (Hoogstraten), België. 

De 2-daagse basistraining biedt concrete tips en handvatten waarmee je jouw vaardigheden ontwikkelt in het omgaan met en begeleiden van kinderen en hun emoties.

Ook als je te maken hebt met de begeleiding van ouders bij de opvoeding van hun kind is deze training uitermate geschikt. Je kunt de ouders hierna psycho-educatie over emoties én praktische tools bieden om de omgang met hun kind te verbeteren. Ouders ervaren direct resultaat.

 

Incompany trainingen (op maat) zijn ook mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor jullie organisatie!

Voor meer info en aanmelden, ga naar SOS kinderen en emoties of neem vrijblijvend contact met me op. Stuur een mail naar info@christellubse.nl of bel me op 06-39392330.

 

 

 

 

 

 

Workshop Relax kids en WobbelYoga:

Relax Kids t/m 8 jaar ouder-kind 

Yogatrainer Eindhoven

Datum: zondag 15 september,  20 oktober, 17 november, 22 december

Tijd: 9.30u-10.30u

Kosten: 17,50 euro per koppel

Wobbelyoga t/m 8 jaar ouder-kind

Yogatrainer Eindhoven

Datum: zondag 15 september,  20 oktober, 17 november, 22 december

Tijd: 11.00u-12.00u

Kosten: 19,50 euro per koppel

Aanmelden via Yogatrainer Eindhoven, Marconilaan 2B

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Opgroeicafé Hoera, de school is weer begonnen! Bibliotheek Veldhoven

 

Datum: vrijdag 23 augustus

Tijd: 10.45u-12.00u

Tijdens het Opgroeicafé kunnen ouders/opvoeders elkaar op een fijne, ontspannen manier ontmoeten en inspireren. Elke maand is er een ander thema. Kinder- en ontspanningscoach Christel Lubse
vertelt en inspireert je graag over allerlei opvoedkwesties. Daarnaast is er volop ruimte om ervaringen te delen en uit te wisselen met andere ouders/opvoeders voor wie dat wil.

Het Opgroeicafé is gericht op ouders/opvoeders van kinderen van ca. 2 tot 8 jaar. Kinderen zijn welkom om mee te komen, ouders zijn zelf verantwoordelijk, er is dus geen kinderopvang.

Tijdens ieder Opgroeicafé zal Christel verschillende boekentips geven over de thema's die centraal staan. Deze boeken kunnen meteen geleend worden als je lid bent van de bibliotheek.

Hoera, de school is weer begonnen!

Weer tijd voor structuur, regelmaat en voorspelbaarheid. Het ene kind heeft het meer nodig dan het andere kind. En dan een nieuwe klas, een nieuwe juf/meester en een nieuw leerjaar. Ook dit is voor verschillende kinderen weer wennen en ook spannend.

Wil jij concrete tips en handvatten hoe je je kind het beste kan leren omgaan met het nieuwe schooljaar? Kom dan naar het Opgroeicafé op vrijdag 23 augustus. Christel vertelt er graag meer over en er is natuurlijk volop ruimte om ervaringen en tips uit te wisselen met andere ouders.

Entree is gratis, wel even aanmelden. Dit kan via het bestellen van een online ticket voor één of meerdere data.

Aanmelden: Bibliotheek Veldhoven